Forum ogr_ur Strona Główna ogr_ur
ogrodnictow

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Terminy egzaminów
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 145, 146, 147  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ogr_ur Strona Główna -> EGZAMINY
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jacko
Lubi podyskutować

PostWysłany: Sro Lip 15, 2015 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

”wydaje mi sie, że jeśli zarządca odcinka autostrady nie pobiera opłat za przejazd, to musi otrzymać rekompensatę za niepobieranie opłat na skutek decyzji rządu ”
To nie jest tak. O ile zarządzającym jest firma prywatna, to opłaty na bramkach trafiają do Krajowego Funduszu Drogowego. Firma zarządzająca otrzymuje kasę niezależnie od tego czy jedzie ktoś tą drogą, czy nikt nie jedzie i czy pobierana jest opłata czy nie. Ma kasę za samo utrzymanie autostrady. Oczywiście część kasy pochodzi z opłat uprzednio pobranych, część z budżetu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Sro Lip 15, 2015 21:54    Temat postu:

Powrót do góry
jacko
Lubi podyskutować

PostWysłany: Sro Lip 15, 2015 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Walka z systemem. Wszyscy szermują tym systemem, może by tak określić co to właściwie znaczy ten system bo wydaje mi się że system jest rozumiany jako jakieś nieokreślone wszechogarniające zagrożenie. Przecież jakiś system być musi, czy PiS systemu nie wprowadzi? I kto wtedy będzie z nim walczył? Czym była IV RP? Prezydent Komorowski niestety narobił szkody. Teraz siedzi cicho, nie pokazuje się a Duda zachowuje się jakby już objął władzę. Komorowski właściwie jeszcze narobił swojemu stronnictwu kłopotów bo referendum tuż przed wyborami i nagonka będzie jeszcze większa. Pozostaje nie iść żeby frekwencja była za niska i głosowanie nie ważne. Czemu nie o finansowanie Kościoła? A jakie aj waj by się wtedy podniosło? W notowaniach by zaszkodziło przecież? Głasku głask ciemny lud tymi 6-latkami i emerytami, może kupią. (nawiasem mówiąc jakbym miała w Belgii wybór to mój poszedłby do szkoły jako 7 latek, szkoda dzieciństwa dziecku zabierać)
2. Trele morele. Nie wiem czy Szydło naprawdę wie i zdaje sobie z tego sprawę, nie posądzałabym jej o takie wyrafinowanie. Ona chyba wierzy w to co jej prezes wcisnął i sprzedaje jak umie, bez głębszej refleksji. I za kogo ona się uważa? “Ja to państwu obiecuję” jako kto przepraszam?
3. Świat byłby prostszy ale to jest sposób PiSu (któremu zrobił przysługę prezydent Komorowski), na sypanie ludziom piasku w oczy. Czy naprawdę nasze państwo nawala? Jest aż tak źle? Na to nie mogę odpowiedzieć bo nie mieszkam w Polsce. Ale wyobrażam sobie że jako matka małego dziecka pewnie teraz trzęsłabym się o moją posadę za 1500 zł. Z perspektywą głodowej emerytury, o ile bym jej dożyła.
4. My (mówię o uczestnikach tego bloga, przepraszam jeśli na wyrost) na tę sensowną zmianę nie liczymy i jej nie oczekujemy – ale co trzeba się zastanowić dlaczego w społeczeństwie jest zapotrzebowanie na takie głodne kawałki, co za mentalność popiera tego oszołoma i dlaczego? Już wcześniej pytałam dlaczego jestesmy tacy głupi? Co za osioły i barany idą za tym populizmem i tanimi obietnicami? Pierwszy raz zwątpiłam w zdrowy rozsądek Polaków, nie wiem co się ze społeczeństwem dzieje, nie rozumiem, nie należę do tego nurtu. Ach, przyszli współpracownicy. Nacjonaliści i rasiści,
5. Żałosne. No właśnie. Co do jasnej cholery ci ludzie myślą? Partia której nie ma ma 52% poparcia? Mnie Duda do siebie nigdy nie przekona, za bardzo siedzi w kieszeni u prezesa i poza tym właśnie mu nie ufam. Za bardzo ulizany, goguś jeden. Jak w powyższym paragrafie, trafili na złotą żyłę głupoty ludzkiej i korzystają. Pytanie o zaufanie to media nakręcają żeby mieć oglądalność / “czytalność”.

Ostatnio zmieniony przez jacko dnia Sro Sty 18, 2017 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
jacko
Lubi podyskutować

PostWysłany: Sro Sty 18, 2017 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taaa już widzę jak ci Anglicy będą się Polskiego uczyć .... prawdopodobnie dla osoby ,która nie jest Polakiem łatwiejszy jest Chiński niż Polski :/ Zanim załapaliby interpunkcje , przypadki , ortografie , części mowy .... minie z 7 lat , a takie dzieci to szybciej skończą 18 lat niż ukończą naukę Polskiego .....
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią2 Nie zgadzam się z opinią1
~imigrant 1 godzinę i 30 minut temu
Beata Szydło do Polonii: "Wracajcie! Polska przyjmie was z otwartymi ramionami" Obszczałem się normalnie.Polska was przyjmie, wysokimi rachunkami, biedą, alkoholizmem.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią1 Nie zgadzam się z opinią0
~robert 1 godzinę i 30 minut temu
Juz to widze Smile
Odpowiedz
~kubk 1 godzinę i 44 minut temu
heh ale bzdura to tak jakby Polacy w Polsce mieli sie uczyc ukrainskiego by byc goscinnym xd
Odpowiedz
~. 1 godzinę i 48 minut temu
synek nie wymyslej angielski rozumie cały swiat, funta przyjmie kazdy mieszkaniec ziemi,
Odpowiedz
~xyz 1 godzinę i 49 minut temu
Gość ma się dostosować do warunków u gospodarza. Czy według tej pani profesor my powinniśmy się uczyć ukraińskiego?
Odpowiedz
~pax 1 godzinę i 54 minut temu
Co za glupota, jezyk angielski zna ja wszyscy (wyksztalceni) ludzie na swiecie a polski?? Poza polaczkami i niewielka grupa slawistu nikt.
Odpowiedz
~E-tam 1 godzinę i 57 minut temu
przeciez juz na calym swiecie znaja piekny polski jezyk. Np: ..rwa, ja ..erdole, itp.
Odpowiedz
~go 2 godziny i 3 minuty temu
To jest idea zupełnie wyrwana z sufitu. Po pierwsze, dla Brytyjczyków język polski jest naprawdę trudny. Po drugie, jest zupełnie nieprzydatny, bo jednak wielu Polaków mówi po angielsku nie tylko w Wielkiej Brytanii, ale również w Polsce.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią0 Nie zgadzam się z opinią0
~Emil 25 minut temu
Lepiej niech sie ucza obslugi zmywaka i tapetowania - jak zabraknie emigrantow beda musieli sami sie tym zajac, taka szansa dla mlodego Mustafy Abdulla i Kwakwe moze sie juz nie powtorzyc!
Odpowiedz
~kk 52 minut temu
angole nie chca sie uczyc innych jezykow i kropka
Odpowiedz
~ol. 57 minut temu
Nie przypuszczałem że nad Wisłą jest tylu znawców lewactwa.Wybrany naród!Nie ma co się zastanawiać nad taką poprawnością.
Odpowiedz
~ha 58 minut temu
Tak, tak, nie śmiejcie się Brytole z ludzi mówiących łamaną angielszczyzną, bo to oznacza, że znają jeszcze jakiś inny język ...
Powrót do góry
jacko
Lubi podyskutować

PostWysłany: Sro Sty 18, 2017 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

łatwiej jest wywalić wszystko co mówi inaczej
Odpowiedz
~Jaro 1 godzinę i 9 minut temu
A ten czego sie nacpal.
Odpowiedz
~nde 1 godzinę i 9 minut temu
Nie wracajcie ale kasę waszą Szydle dajcie.To bagno niech samo się kula
Odpowiedz
~The_devil 1 godzinę i 14 minut temu
Beata .... wyluzuj Smile schowaj swoje otwarte ramiona Smile Ja nigdzie nie wracam Smile
Odpowiedz
~Błąd. 1 godzinę i 15 minut temu
Nie obchodzi mnie to.Ale czytam dokładnie to nie jest "ten profesor" tylko "ta profesor",kobieta dla jasności Smile
Odpowiedz
~okiem 1 godzinę i 26 minut temu
Hmm , "profesor"...
Odpowiedz
~Hania 1 godzinę i 28 minut temu
A jak ze zmianami w WORD-ach.PIS tak obiecywał że się tym zajmie, i jakoś się nie zajął.
Odpowiedz
~Non Possumus 1 godzinę i 30 minut temu
Niemcy uczcie się polskiego królewskiego języka. Wasz kolega po studiach tak prawi. Wkoncu Mnichów wróci do macierzy.
Odpowiedz
~Henio 1 godzinę i 29 minut temu
A co z ustawą o zakazie wjazdu do miast, autom powyżej 10 lat? 90% jest takich samochodów.I czy ktoś widział tego smoka co lata na Polską? Chyba z Wawelu nawiał.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią1 Nie zgadzam się z opinią1
~mm 1 godzinę i 37 minut temu
to urdu i punjabi to gdzie to to jest? san escobar>>?
Odpowiedz
~jawa00 1 godzinę i 37 minut temu
Niech się wszyscy uczą polskiego. Dobrze rozumiem integrację i jakiś angol nie będzie mnie uczył abc integracji.
Odpowiedz
~ARTIK 1 godzinę i 47 minut temu
SPRZEDAM ROBURA Z PLANDEKĄ , ODBIÓR W SAN ESCOBAR NA PLAŻY
Odpowiedz
~hlhhmji 1 godzinę i 47 minut temu
Oczywiście to podpucha ze strony anglikow, oni są byli i będą mistrzami manipulacji tak samo jak rosjanie
Odpowiedz
~Niutek 1 godzinę i 49 minut temu
Anglicy są za leniwi aby się uczyć.Artykuł dla zajęcia miejsca na WP
Odpowiedz
~Bet 1 godzinę i 57 minut temu
Typowy angielski humor. Uważam , za panem profesorem, iż Polacy wyjeżdżający do Angli powinni zamiast angielskiego uczyć się wlaśnie wszystkich dialektów afrykańskich oraz azjatyckich.Smile
Odpowiedz
~ryt 1 godzinę i 58 minut temu
babo gdzie jest praca i godziwe wynagrodzenie za pracę robotnik musi dziś utrzymać 10 w administracji i o tego armię nierobów polityków a za komuny było tylko 5 i każdy kto chciał to pracował w Anglii zezwolenie konto itp robi się w jeden dzień w Polsce miesiące a po drugie precz od moich pieniędzy
Odpowiedz
~Emigrant 1 godzinę i 58 minut temu
Angole to banda nieukow i ignorantow!!
Odpowiedz
~kas 2 godziny i 4 minuty temu
niech sie arabskiego zaczna uczyc
Odpowiedzjak naturalnie powiększyć piersi, naturalne powiększanie piersi, powiększanie piersi jak powiększyć piersi, powiększanie biustu, naturalne piersi powiększanie biustu bez operacji, bezpieczne powiekszanie piersi większy biust piersi, naturalne powiększanie piersi, powiększyć piersi, powiększanie, biust idealny naturalne powiększanie biustu, preparat powiększający piersi bezpieczne powiększanie piersi

chwilówki room pokój do ucieczek www atrakcje dla Warszawa rodziny
escaperoom mamy tu tylko fajna zabawa urodziny zabawa pokoje zagadek
WWW escape room Warszawa zabawy miejskie WWW room escape link do zabawy link integracyjne Warszawa, oceń naszą zabawę pokój zagadek www chce się pobawić
W dzieciństwie (od około 40 lat temu) uczyłem się rosyjskiego, gdyż wszyscy w moim środowisku mówili, że jeśli chcesz pokonać wroga, to naucz się jego języka. Nikt się nie uczył w podstawówce ani liceum - tylko ja. Angielskiego nauczyłem się, gdyż chciałem uciec z komunistycznej (lub socjalistycznej - jak kto woli) Polski. Norweskiego, tylko dlatego, że podali mi pomocną rękę jak nie miałem pieniędzy na naukę w "obecnie" Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Nie miałem pieniędzy na prezenty, więc to był jedyny sposób, by im powiedzieć "dziękuję" oprócz pokazania dyplomu magistra z oceną "bardzo dobry", . Niemieckiego nauczyłem się, gdyż w Polsce pracowałem z Niemcami i Austriakami. Czeskiego nauczyłem się, gdy co tydzień przez kilka lat jeździłem co tydzień, tam i z powrotem do pracy w Austrii. Słoweńskiego, gdyż tam mieszkałem co weekend przez 4 lata. Bez większego problemu mogę dogadać się po szwedzku czy duńsku, również czytam i piszę. Moja żona jest Ukrainką, więc wyuczyłem się jej języka. jestem szczęśliwy i mam szczęśliwą rodzinę. Mam córkę, obecnie 5 miesięcy, ale każdy dzień mówimy do niej z żoną po polsku, rosyjsku, ukraińsku, angielsku i zaczynam mówić do niej po norwesku. Żeby się osłuchała. W pracy jestem niezastąpiony, gdyż tylko ja znam te języki, a jako, że jest to firma międzynarodowa, znajomość języków jest pożądana. Mnie ma być wstyd, czy Wam, którzy w żadnym z tych języków nie znacie żadnego słowa technicznego, ekonomicznego, prawniczego, czy po prostu dziewczynie (lub chłopakowi) powiedzieć w łóżku coś miłego w jego rodzinnym języku.
www kanalizacja Warszawa
przyłacze kanalizacji mamy tu tylko fajna zabawa urodziny zabawa pokoje zagadek
WWW escape room Warszawa zabawy miejskie WWW room escape link do zabawy link integracyjne Warszawa, oceń naszą zabawę pokój zagadek www chce się pobawić

~hehe 2 godziny i 5 minut temu
Anglicy juz umieja mowic po Polsku -wszystkie przeklenstwa.
Odpowiedz
~vika 2 godziny i 14 minut temu
chyba dziennikarz nie zrozumial sarkazmu prof. Benneta
Powrót do góry
jacko
Lubi podyskutować

PostWysłany: Sro Sty 18, 2017 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co przez to chciałeś powiedzieć,oczywiście znajomość tylu języków jest godna najwyższej pochwały.Ale obawiam się czy twoja córka zdązy z tobą porozmawiać w którym kolwiek języku bo ma dopiero 5mie.trzeba było zrobić ją najpierw a potem uczyć się i przemieszczać -nie sądzisz.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią0Nie zgadzam się z opinią0
~Andrzejpół godziny temu
Szacunek za wykształcenie ale nie popadaj w euforię bo niema czegoś takiego jak niezastąpiony.Powodzenia.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią0Nie zgadzam się z opinią0
~Andrzejpół godziny temu
Szacunek za wykształcenie ale nie popadaj w euforię bo nie ma czegoś takiego jak niezastąpiony.Powodzenia.
Odpowiedz
ZgłośZgadzam się z opinią0 Nie zgadzam się z opinią1
~twojWujek 58 minut temu
kobiety to niech sie ucza jezyka francuskiego bop tylko do tego sie nadaja
Odpowiedz
~kazik 1 godzinę i 58 minut temu
multikulti. terror mniejszości. my będziemy niedlugo zmuszani do ukrańskiego, potem bedziemy terroryzowani jesli cokolwiek złego na nich powiemynawet jak beda przeginac.koniec jest juz bliski. na szczescie
Odpowiedz
~gela 2 godziny i 10 minut temu
cos w tym jest już teraz zaklepują setki miejscówek w tatrach na kilka lat do przodu, za chwilę sie będą osiedlac
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sro Sie 10, 2022 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Amaz15.1BettBettClifHadoOZONJuliEarlJaloHaruMarrDekoFiskJustTranclasRondZongMichCasiCBaiWood
EmilErleExceWillWillXVIIPhilRobeXVIICredGiovFranStanBrauSpecUlliRobeDaviComiElbrEverVIIIBria
StreDaviHonoNintMercHyjaJethClanXVIIblacviscAccePionblacDickLionCartNicoNoraJohnEtniPushGiac
RelaSamsHermJuniDisnSonyPhilMassXVIIWindJuliNinjBaldDreaWalkArthXVIIAbenGamzAlaidarkMichKhal
tapaFranAutoNasoJPANOmarLuigVIIIPhotXVIITheoMartSaraLopeDisnReakJameEricAzizTrakNBRDXVIIFran
LynnXVIIHobnCMOSHotpINTEBoscBekoCupiRupeSeanHansFounChicJaapMayaSwarEdmiMystXVIIunioMcGrSwin
ValiHappFantChibZebuSmobmotiWindBernBoomFruiPanaBoscCafeCesaAnthWalkGladJohnHannNachAudiVoce
JohnGravCharNikoMichFyodGeorCambWalkLionXVIIAtarPianArmeOlegLongCrazLiveJerrWorlPhilZeroWalt
motiFirsLarrJohnJeweVIIIMoviLaikPoweGLocLisaDylaVikrTemprushWinxKarlTimeTimeThemRowlCMOSCMOS
CMOSGeofMichRudoThisHaruJameFranAstrRogeTubeBikiBonutuchkasLestTota
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Wrz 03, 2022 06:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

With
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

19.9
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marv
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Resa
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Blue
Powrót do góry
wire
Mistrz dyskusji

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 06:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Vita
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 15, 2022 06:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ogr_ur Strona Główna -> EGZAMINY Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 145, 146, 147  Następny
Strona 2 z 147
Skocz do: